Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
20/04/2024

Видове и монтаж на алуминиев радиатор

монтаж на алуминиев радиатор

Видове и монтаж на алуминиев радиатор.

Алуминиевите радиатори се нагряват по-бързо от другите материали, използвани в дизайнерските радиатори. Също така отдават висока топлинна мощност поради производствения процес, позволяващ уникален дизайн на радиатора и увеличени повърхностни площи в сравнение със стоманени радиатори с подобен размер. Това може да означава икономично отопление. Алуминиевите радиатори, които имаме в нашата дизайнерска гама радиатори, са произведени от рециклиран алуминий, което означава, че отговарят на изискванията за екологичност и са екологични.

Висококачествените алуминиеви радиатори са избрани чрез ISO акредитиран процес на подбор. Качествената гама от алуминиеви дизайнерски радиатори осигурява стил, дълготрайност, висока топлинна мощност и енергийна ефективност. Алуминиевите радиатори предлагат набор от дизайни, има традиционни алуминиеви радиатори или по-модерния стил на радиатор от алуминий. Така че можете да изберете кой стил на алуминиев радиатор ще ви позволи да направите изявление във вашия интериор.

Монтаж на алуминиев радиатор

Алуминиеви радиатори са лесни за инсталиране, имат стандартни връзки – BSP (британски стандарт за водопроводни инсталации). Те са леки дизайнерски радиатори, така че дори големите модели от гамата на алуминиевите радиатори, които могат да произвеждат много топлина, могат да бъдат в рамките на 30 килограма и да бъдат лесно се монтира на много видове стени.

Видове алуминиеви радиатори

Вертикалните алуминиеви радиатори станаха много популярни в домовете поради спестяването на място и високата топлинна мощност. Заема много малка ширина на стената и да генерираме много топлина с вертикален алуминиев радиатор. Разполагаме с широка гама от вертикални дизайнерски радиатори, а алуминият е все по-често изборът за интериор.

Хоризонталните алуминиеви радиатори са изключителни в осигуряването на голяма топлинна мощност за размерите, които можем да посочим. Дизайните на алуминиевите радиатори се увеличават и разполагат с уникални дизайни на радиатори. Алуминиевите радиатори вече могат да бъдат фънки радиатори в различни цветове или фини и в приятно бяло, за да попаднат в стените на интериора на вашите домове.

Енергоефективен ли е алуминиевият радиатор

С ниско съдържание на вода и по-бързо загряване и охлаждане от стомана или чугун, алуминиевият радиатор е идеален за системи, използващи възобновяеми енергийни източници. Необходима е по-малко енергия за отопление на вашия дом, което ви спестява пари от сметките ви. Лек, бързо реагиращ на промени в топлината и чудесен за всяко пространство.

При нужда от монтаж на алуминиев радиатор потърсете помощ тук

Коментарите са изключени.