Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
20/04/2024

Всичко за сватбата – част 2

всичко за сватбата

Продължаваме с възможните грешки, които могат да бъдат допуснати при подготовка на сватбата.

  1. Не отдавате прекалено голямо значение на времето от годината, за когато планирате сватбата.

Ясно е, че сватбата на открито през април или октомври не е добра идея. Дори миналата година на 25 октомври времето да беше прекрасно. В допълнение, сватбена маса на открито и танци на тревата изглеждат страхотно като ги гледате само на снимката.

В горещ ден гостите ще се задушават от жегата, а вечерта може да бъдат нахапани от комари. Ами ако вали и стане по-студено?

В такъв случай трябва да имате резервен вариант – шатра или заведение наблизо. Дори завивки и топлинните стълбове няма да бъдат излишни. В крайна сметка времето в нашите географски ширини не е винаги постоянно.

  1. Да използвате Вашите гости на сватбата като изпълнители на някакви задачи по време на празненството.

Например: Брат ми е добър фотограф. Защо да не снима нашата сватба? Или – Приятелката ми прави страхотни сладки. Защо пък да не говоря с нея да ни приготви триетажна сватбена торта. Освен това тя сама го предложи.

Такива идеи изглеждат добри само в началото. Невъзможно е да се изградят отношения „клиент-клиент“ с приятели и семейство. Не е оk да се чувствате неудобно да предявяват определени нужни изисквания или да искате да повторят работата при някакви условия.

Нека гостите на Вашата сватба се насладят на празника Ви, а професионалистите да си свършат работата срещу подходящо възнаграждение.

  1. Следвате всички суеверия и знаци

Да се ​​ожениш през май означавало било да се мъчиш цял живот или брачните халки да са непременно без камъни, булчинската рокля да не се носи през краката, трябвало да се жениш със стари обувки, четвъртъкът и неделята били нещастни дни.

Всякакви различни знаци, много от които са заимствани от западната култура, могат значително да усложнят живота на булката и младоженеца.

Затова, спрете да се фокусирате върху различни суеверия. Мислете за нещата, които наистина са важни за Вас и които са свързани с Вашето мислене, вярване и принципи, дошли от истинско знание.

Коментарите са изключени.