Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Друго по важност, когато избирете Вашето масло Castrol

масло Castrol

Обърнете внимание на вискозитета на масло Castrol. Това са номерата, които са върху опаковката на кутията. Например 5W-40. Първото число е зимната температура, към която трябва да добавите минус 35. Второто е лятната температура, която също се използва с определен коефициент.

Втората стъпка е да обърнете внимание на компанията, която се препоръчва от един или друг автомобилен производител.

Производителят на масло Castrol е истински рекордьор по въпросите на завладяването на скоростта

С помощта на моторното масло Castrol през 2002 г. двигателят за първи път се завърта до 19 000 оборота в минута и това е само един пример за отличното представяне на тази марка масло. Към днешна дата компанията може да се похвали с 20 такива рекорда.

Качеството и отличните експлоатационни свойства на маслата Castrol бяха оценени не само от професионалните състезатели, но и от обикновените собственици на автомобили. Маслата Castrol се отличават с широка гама и липса на примеси, които биха могли да повлияят негативно на работата на частите на двигателя.

Специалният състав на моторните масла надеждно защитава вътрешната повърхност на двигателя от износване и предотвратява замърсяването на неговите елементи, както и:

  • защита на вътрешните части от механични и химични въздействия;
  • способни да работят дълго време, намалявайки периода на смяна;
  • маслата са универсални, работят перфектно на всеки двигател;
  • демисезонен, подходящ за работа в широк температурен диапазон;
  • оригиналните продукти лесно се различават от фалшификатите.

Кое двигателно масло да купя?

Продуктовата гама от моторни масла Castrol включва следните серии: Castrol Edge, Castrol Professional, Castrol Vecton и Castrol Magnatec. Маслата от тези линии са универсални, подходящи за всички видове двигатели, както и за всички марки и модели автомобили.

Нека разгледаме по-подробно всяка от сериите.

Моторните масла от линията Castrol Magnatec са отличен избор за тези, които прекарват по-голямата част от времето си в пътуване в града с неговите задръствания, празен ход и шофиране на къси разстояния. Всички тези фактори намаляват производителността на двигателя и ускоряват неговото износване. Маслото Castrol Magnatec предпазва автомобила от всички негативни фактори на градското шофиране, запазвайки и удължавайки работата на двигателя.

Коментарите са изключени.