Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
20/04/2024

Избелване на зъби – лазерна, Amazing White, домашна техника

избелване на зъби

Лазерно избелване на зъби

Благодарение на лазера зъбите могат да бъдат изсветлени с 5-12 нюанса. Резултатът се запазва до две години. Процедурата е абсолютно безболезнена и не изисква използването на анестезия.

Преди лазерното избелване е необходимо да се санира устата и да се излекуват всички кариозни зъби. Това е необходимо, за да се избегне попадането на избелващия агент в зъбната пулпа. За да осигурите равномерно избелване на всички зъби, е препоръчително първо да извършите професионално почистване и да премахнете и зъбния камък.

Избелване Amazing White

По време на процедурата върху повърхността на емайла се нанася предварително смесен и химически активиран специален гел. Основните предимства на този вид избелване на зъби са високата скорост на процедурата и липсата на необходимост от използване на лампа.

Гелът съдържа малко количество водороден пероксид, който има добри избелващи свойства.

Гелът се нанася върху емайла само за 20 минути, след което внимателно се отстранява. Ефектът е изсветляване, избелване на зъбите с 5-10 тона. За поддържане на резултата се препоръчва процедурата да се повтаря на всеки шест месеца.

Техника за домашно избелване на зъби

Комфортното избелване се извършва у дома, без да се посещава стоматологичен кабинет, което е много удобно за тези, които нямат възможност да посетят лекар.

За избелване на зъбния емайл се използва специален гел и прозрачна зъбна конструкция от безопасен материал. Гелът съдържа ефективни, безопасни компоненти, които изсветляват емайла с няколко тона и предотвратяват повторното му потъмняване.

Първо, трябва да измиете зъбите си с паста за зъби, съдържаща флуор.

След това изстискайте тънка лента гел във ваничката и я поставете върху зъбите си. Процесът на избелване е започнал и от този момент Вие можете да си вършите домашните дела.

Избелващите процедури могат да се извършват по всяко удобно време. След час зъбната конструкция може да се извади, да се почисти от останалия гел и да се постави да изсъхне.

Осигурете си бели и красиви зъби с нашето професионално избелване. Бързо и лесно избелване с гарантиран резултат – направете усмивката си ослепителна.

 

Коментарите са изключени.