Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Какви са ползите и рисковете от приема на Андролон

Андролон

Какви са ползите от употребата на андролон

Нандролон може да помогне при определени състояния. Андролон:

  • Насърчава производството на червени кръвни клетки.
  • Насърчава мускулната издръжливост и заздравяването.
  • Изгражда чиста мускулна маса.
  • Увеличава костната плътност.

Какви са рисковете от употребата на андролон

Приемането на нандролон без рецепта е особено рисковано. Много бодибилдъри, които използват нандролон, го приемат в по-високи дози, отколкото лекарят безопасно би предписал. Това увеличава риска от странични ефекти.

Нандролонът крие и по-сериозни рискове, включително:

  • Изпълнени с кръв кисти в черния дроб (пелиозис хепатис): Тези образувания могат да доведат до чернодробна недостатъчност и са потенциално фатални. Обикновено кистите изчезват, когато спрете лечението. Често обаче те не причиняват симптоми, докато състоянието ви не прогресира.
  • Чернодробни тумори: Повечето от тези тумори са доброкачествени и изчезват след като спрете лечението. Все пак някои случаи са злокачествени (рак).
  • Втвърдяване на кръвоносните Ви съдове (атеросклероза): В артериите Ви може да се натрупа плака. Натрупването може да доведе до сърдечно-съдови заболявания и да увеличи риска от инфаркт или инсулт.

Дори когато се приема в подходящите дози, нандролонът може да причини сърдечна недостатъчност и увреждане на черния дроб.

Какво трябва да кажа на моя лекар, преди да приема нандролон

Вашият доставчик на здравни услуги ще вземе пълна медицинска история, преди да предпише нандролон. Някои алергии или състояния може да ви попречат да го приемате.

Уведомете вашия доставчик, ако сте бременна или кърмите (кърмене). Не трябва да приемате нандролон по време на бременност. Не е известно дали можете да предадете нандролон на вашето бебе в кърмата. Следвайте указанията на вашия доставчик на здравни услуги.

Обобщение за Нандролон

Андролон може да помогне на хора с определени състояния да си възвърнат силата и да се почувстват по-добре. И все пак, тъй като нандролонът се държи като полов хормон в тялото ви, той може да причини странични ефекти. Важно е да приемате това лекарство под ръководството на доставчик на здравни услуги. Те могат да наблюдават вашия отговор и да тестват за признаци на усложнения. Те могат да помогнат за максимизиране на ползите, които получавате от това лекарство, като същевременно намалят рисковете.

Коментарите са изключени.