Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Какво можете да направите с Вашето фитнес оборудване у дома – 1 част

домашна тренировка

Ако сте опитен посетител на фитнес, не е нужно да навлизаме в твърде много подробности за това как фитнес оборудването може да помогне за подобряване на резултатите от тренировката.Бихме искали да разсеем този мит, така че ето 8 неща, които можете да направите, за да подобрите изживяването си с домашна тренировка.

Може да не е най-важната необходимост от обучение. Трябва обаче да се съгласим, че възможността да тренирате пълноценно у дома е дар отгоре, особено като се има предвид времето, отредено за това. Често чуваме, че тренировките у дома не могат да се сравняват с възможностите, които предоставя фитнес залата.

8 неща, с които да подобрите изживяването си с домашна тренировка

  1. Боксова круша

Ако не сте опитвали да удряте боксова круша  няколко минути, тогава може да сте пропуснали най-добрата кардио тренировка. Има нещо специално в тренировките за боксова чанта.

Това фитнес оборудване перфектно помага за справяне с ежедневния стрес и подобрява дейността на сърдечната система. Упражненията за боксова круша не са само за горните мускулни групи. Те могат да ангажират цялото тяло с акцент върху сърцевината. Ако сте дясна ръка, насочете левия си юмрук напред, наведете се малко, като използвате бедрата и краката. Уверете се, че използвате правилните ръкавици за тренировка. Също така трябва да увиете ръцете си правилно, за да избегнете риска от нараняване.

За да подобрите тренировката си, изтеглете мобилни приложения – таймер и кардио приложения. Започнете с 30 – 60 секунди и използвайте същия интервал за почивка. Повторете, докато стигнете до две минути.

  1. Гири

Тези задължителни атрибути на фитнес оборудването са строго допълнение към инвентара на всяка фитнес зала. Независимо от нивото на обучение, повечето хора могат лесно да включат kettlebell в тренировъчната си програма, тъй като той е многофункционален в приложението си. Теглото няма да заема много място и ще бъде удобно за домашна употреба. Чудесно фитнес оборудване за всеки, за всеки дом.

Коментарите са изключени.