Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Как да изберем най-подходящото еротично дамско бельо за спане според фигурата ни?

дамско бельо

Фигурно-специфично бельо: Изкуството на избора

Всички имаме различни пропорции, дори сред типичните форми на тялото, за които чувате. Това прави изборът на дамско бельо още по-труден! Ако сте много изправени и искате да добавите повече извивки, забавлявайте се! Опитвайки много парчета с допълнителни волани или ръбове, за да добавите измерение. Или, ако имате атлетично телосложение и искате да подчертаете това, защо не опитате някои структурирани копринени или сатенени тениски за сън с чифт шорти? Те са невероятно шикозни и наистина могат да комплиментират по-ъгловати конструкции!

Играйте със стила: Изразете себе си в бельото

Ако сте по-закръглени, търсенето на наистина класически изглеждащи парчета като сатенени нощници с добре дефинирана талия, може да бъде невероятно ласкателно. Мооже да направи вашите извивки да изглеждат страхотно! Плюс това, те изглеждат невероятно женствени и вероятно ще осигурят повече подкрепа за момичетата, отколкото тази изтъркана тениска!

Ако сте по-широки с долната част, моделите еротично дамско бельо които са по- разголени в горната част и са по-опростени в долната половина, могат наистина да изравнят извивките ви. Могат да направят крушовидните форми да изглеждат фантастични (подчертайте, не крийте, отзад!). Харесвате тази черна рокля със средна дължина с много дантела в горната част със супер елегантна долна половина, тъй като тя добре би дефинирала вашите извивки, без да е прекалено тясна около бедрата, че би било неудобно.

Съвети за пълни гърди

Ако сте по-малко надарени в бюста, опитайте някаква структура отгоре, или с прилягащ спандекс, или с пълно покритие. Ако използвате само дълбок V за областта на бюста, е много лесно да се „изплъзвате“ всеки път, когато се движите, ако няма много, което да задържи парчето на място.

Съвет особено за жените с по-бюстие: потърсете добро покритие отгоре. Много нощници не са достатъчно високи, за да поемат адекватно това. Което се случва в гръдния отдел, така че когато се преобърнете през нощта, те изскачат. И това е просто досадно. Така че потърсете парчета, които ви стоят добре и ви удържат, за да можете да спите удобно!

Форма и стил: Персонализиране на дамско бельо

При всички тези общи предложения за тип тяло е важно да се признае, че това са само предложения за отправна точка. Като жена с широк ханш, дълго време се борех да преодолея опитите да „скрия“ краката си. Мислех, че бедрата ми са твърде широки.

Но знаете ли какво разбрах? Много по-лесно е да работите с тялото си, отколкото СРЕЩУ него. Така че не се страхувайте да пробвате рокля, която ще пасне на бедрата и краката ви. Ако намерите подходящата кройка, тя няма да ви накара да изглеждате по-големи, а само ще подчертае извивките ви!

Ако се стеснявате, защото мислите, че имате твърде малки гърди, не винаги се чувствайте така, сякаш трябва да се опитвате да ги направите да изглеждат по-големи. Можете също така просто да намерите някои модели еротично дамско бельо, които наистина са структурирани, за да покажат по-фините ви извивки (мисля, че Одри Хепбърн някой?).

Ако имате повече тегло, отколкото бихте искали, не смятайте, че трябва да се криете в тонове плат – намерете чифт сладки шорти и потник, които ви стоят добре, показват извивките ви и можете да носите навсякъде къща с увереност, знаейки, че изглеждате страхотно.

Изберете дамско бельо, което обичате и което ви поддържа!

Коментарите са изключени.