Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

ПВЦ мебели за баня в Пловдив

PVC мебели за баня Пловдив

Баня без шкафове е несъвместима комбинация. На всяко мокро помещение обаче му отива умна комбинация от шкафчета за баня. Съществуват много възможности, с които можете да запълните всяко пространство, дори и да е с малки несъвършенства. Ние ви гарантираме, че в ЕМАКС ще намерите всичко необходимо, за да преустроите дори и най-малкото, широко или тясно и дълго пространство по уникален начин!

ПВЦ мебели за баня Пловдив

Нюансите са един от водещите фактори, когато избираме декор за дадено помещение. Добрата новина е, че днес живеем в иновативен и технологичен свят, който позволява да закупим желаните от нас продукти, за да реализираме желаното обзавеждане.

Мебели за баня Пловдив PVC

Пловдив е изключителен град с голямо производство. Въпреки това, ако не намирате търсените от вас шкафчета за баня, ние можем да ви предложим изработка по поръчка във всякакви цветове. ПВЦ повърхността позволява боядисване по системата РАЛ, която на практика включва голям избор от цветови гами.

Така че, вие поръчвате, а ние изпълняваме вашите заявки! В производствения процес можем да обърнем внимание на всеки детайл, като го моделираме по определен начин. Изберете черен шкаф за баня, златен шкаф за баня, сребърен шкаф за баня, зелен или розов шкаф – всичко е въпрос на вашите виждания и предпочитания.

Мебели за баня Пловдив ПВЦ

В комбинация с мебели с цветни палитри, ЕМАКС може да ви предложи и разнообразие от елементи, които са незаменима част от шкафчетата за баня:

  • Към долния шкаф за баня може да се добави мраморен плот, мивка от мрамор;
  • Цветна мивка в същия нюанс на шкафа – златна мивка, черна мивка, зелена мивка и други.
  • Смесители – сребърни, златни смесители, в стил ретро, модерен, италиански стил и т.н.
  • Горни шкафове за баня – тук също може да се изработи черен горен шкаф за баня, златен шкаф за баня и други. Шкаф-огледало е много добро решение за избор над мивката.

Всички останали шкафчета за баня, участващи в комплекта за баня, също могат да се подберат в същите нюанси и модели, като останалите мебели за баня.

Приложение на ПВЦ мебелите за баня

Приложението на ПВЦ шкафовете за баня не се изчерпва с едно или две. Те са изключително практични и необходими в някои случаи. Вижте какви са техните приложения:

  • служат за съхранение на различни вещи и принадлежности за баня – дамите държат на своята визия и обикновено имат повече от един шампоан, маска за коса, маски за лице, кремове, пилинги и т.н. Всичко това може да се помести перфектно в банята. Заедно с тях можете да приберете кърпи, хавлии, халати, преси за коса, сешоари, препарати за баня и т.н.;
  • скриват перфектно някои недостатъци – например покриват тръби, водомери, стърчащи кабели, дупки и други. В шкафчетата за баня от ПВЦ можете да скриете и електрически уреди – перални, сушилни, бойлери.
  • запълване на ниши – тук обикновено потребителите мислят, че няма какво да се направи, ако нишата е с нестандартни размери или форма, но не е така. Чудесен вариант е например да се спрете на ъглови шкафове, шкафове с кръгла форма и други подобни. Ние можем да направим всякакви проекции за мебели за баня;
  • придават завършеност в банята – съвсем различно е, ако оставим пространството “голо”, поставим една обикновена пластмасова етажерка. Както и ако инсталираме красив стенен шкаф за баня с модерна визия. Мебелите за баня придават завършеност, разкриват потенциала на помещението и създават удобства;

ПВЦ мебели за баня Пловдив

Изберете PVC мебели за баня от ЕМАКС. С възможност за поръчка по размери и желан модел, с бърза изработка и доставка до вашата врата. Независимо дали живеете в Пловдив, или друго населено място в страната.

Коментарите са изключени.