Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
20/04/2024

Предимства от наемане на уред за миене на под

наемане на уред за миене на под

Спестяването на време и пари е най-голямата полза от наемане на уред за миене на под, но има и много други.

Поддръжка

Когато наемете уред за миене на подове, няма да се налага да се справяте с неприятностите по закупуването и поддръжката ѝ. Компанията, която наема, ще го поддържа, почиства и обслужва с помощта на квалифицирани инженери. Това не само ви спестява време и досада да го правите сами, но спестява и пари.

Рентабилност при наемане на уред за миене на под

Икономично е да наемете уред за миене на подове, защото нямате разходи за закупуването й направо или за нейното обслужване. Компанията за наемане включва части, реакция при повреда и машина за смяна, така че нямате изненадващи сметки, ако закупите машина и тя внезапно се повреди.

Пестене на време

Машината за миене на пода отнема много по-малко време, за да свърши работата на персонала, който почиства ръчно. Освен това може да върши няколко задачи едновременно, като метене и търкане.

Осигурено пълно обучение

Когато наемете уред за почистване, компанията ще осигури обучение как да я използвате във вашите помещения, спестявайки ви повече пари от необходимостта да обучавате персонал или да накарате друг персонал да стане обучител и вероятно да не предостави цялата информация.

Предпазва

Почистващата машина може да убие до 99,99% от обичайните бактерии, повече от ръчното почистване. Това гарантира, че всеки, който използва вашите помещения, е защитен от микроби и разболяване, което води до по-високи разходи за вашия бизнес. Освен това изсъхва, докато върви, така че не оставя мокри повърхности, които могат да причинят подхлъзване. Подхлъзванията и спъванията са единствената най-честа причина за сериозни наранявания на работните места. Използването на почистваща машина не само предпазва вашите клиенти и персонал, но ви предпазва от искове или допълнителни разходи, свързани с тези опасности.

Екологичен

Много уреди за почистване на под включват режим eco! режим на ефективност, който намалява консумацията на енергия и увеличава времето за работа. Освен това използва минимално количество вода, като спестява вода до 70%.

КАК ДА ПОЧИСТВАТЕ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Ако искате скрубер за под, особено за дървен под, под от плочки, бетон или друга повърхност, тогава машината за почистване може да се използва за всички тях. Можете да изберете различни типове четки или типове дискове и различни размери в зависимост от употребата. Можете също така да регулирате налягането надолу в зависимост от настилката.

Коментарите са изключени.