Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
20/04/2024

Сервизен специалист, при повреда на пералня машина

пералня машина

Все още може да има проблеми с подгряването на водата и термостата при пералня машина, който може да заживее сам. Водата може да не се загрее поради повреда на електронния блок, в термостата поради проблем с електрониката.

Ако забележите поне един от изброените по-горе симптоми, определено трябва да се свържете с капитана, той определено ще ви каже дали пералнята се нуждае от ремонт или можете да извършите превантивна работа.

Ремонт на пералня машина по домовете

Нашият сервизен център работи на пазара за ремонт на домакински уреди от 2008 г.

За това време сме изпълнили повече от 50 000 поръчки и успяхме да заемем стабилно нишата на лидер в нашата област, предлагайки на клиентите широка гама от услуги за ремонт на перални машини, гаранция за висококачествени резултати и достъпни цени. Ако имате нужда от професионалисти, ние ще се радваме да Ви видим сред нашите клиенти.

Пет причини да поверите ремонта на Вашата пералня на нас

1.Ние ремонтираме всякаква техника. Това включва ремонти на перални машини, съдомиялни, хладилници, микровълнови печки и др. Няма ограничения по отношение на марките – нашите майстори имат богат опит в работата с оборудване от различни производители, включително малко известни. Всичко, което се изисква от Вас, е да се обадите на телефонния номер, посочен на сайта, и да разкажете за проблема си, да отговорите на няколко въпроса (за техниката, марката, естеството на повредата на Вашата пералня). Нашият майстор ще направи предварителна „диагностика“ и ще вземе всички необходими инструменти и резервни части със себе си на пътуването.

2.Приемаме заявки за денонощно – по телефон, SMS и интернет. Посочете в заявлението Вашите координати, марка и модел домакински уреди, общо описание на проблема. След като нашите майстори получат заявлението, те ще се свържат с вас възможно най-скоро. По телефона можете да се свържете с нас от осем сутринта до дванадесет вечерта – без почивни дни и обедна почивка. Ако имате нужда от спешен ремонт, Mr-Master ще ви помогне.

3.Ние гарантираме, че ще останете доволни от качеството на нашата работа. Богатият опит на нашите майстори се допълва от възможността за използване на модерно оборудване за диагностика и ремонт. Добавете към това работата на служителите от отдела за контрол и качество на нашата компания. Предоставяме шест месеца гаранция за цялата работа.

4.Извършваме ремонт на битова техника. Не е нужно да мислите как да доставите вашия хладилник или пералня до нашия сервиз. Наш специалист ще пристигне на посочения адрес и ще отстрани проблема на място (в 90% от случаите това е възможно).

5.Ние се стремим да предложим на нашите клиенти взаимноизгодни условия за сътрудничество. Следователно можете да разчитате не само на достъпни цени, но и на допълнителни бонуси при извършване на ремонти на перални машини. Например, ние подаряваме на всеки наш клиент подарък карта-стикер „Разполагайки с тази карта можете да получите 10% отстъпка при всяка следваща поръчка на услуга за ремонт на пералня машина.

Коментарите са изключени.