Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
02/07/2022

Стандартно полиране на МПС

стандартно полиране Защо стандартно полиране? Всъщност няма стандарти. Въз основа на определението и ръководено от технологията на последователни проходи с намаляване на размера на зърното на абразива, името се подсказва, като правило, в няколко прохода. Стандартното полиране на каросерията на автомобила се извършва на два или три прохода с груби абразивни пасти. С помощта на тези пасти можете да премахнете почти всички драскотини, които разбира се могат да бъдат премахнати без вреда за боята.

Последователност при стандартно полиране на МПС:

1.При първото полиране на МПС дефектите на боята се разбиват на дребни части  с помощта на  едрозърнеста абразивна паста. 2.Вторият проход на полирането на МПС отстранява останалите дефекти в боята с фино зърнеста абразивна паста. 3.Третото преминаване премахва най-малкия разрез, който може да даде холограма, с микрозърнеста абразивна паста. Добре познатите системи за полиране Koch Chemie, Rupes, с правилния подбор на полиращи пасти и колела, в 50% от случаите ви позволяват да доведете боята до идеала за два хода. Останалите 50% изискват три прохода без прекъсване. При стандартно полиране на МПС, с използването на едрозърнести абразивни пасти, се отстраняват средно 3-4 микрона лак, като такова полиране на автомобил отнема, в зависимост от размера на автомобила и състоянието на боята, 12- 16 часа и не по-малко.

Стандартното полиране на МПС включва:

Време за кола: 12-16 часа. Брой проходи: два или три. Използвани пасти: едрозърнести, финозърнести, микрозърнести. Отстранява се лакът: 3-4 микрона. лек автомобилен лак Лекото полиране на каросерията на автомобила се извършва на два хода, като се използват само финозърнести и микрозърнести абразивни пасти. С помощта на тези пасти можете да премахнете само малки паяжини след измиване. При такова полиране се отстраняват 2 микрона лак, като такова полиране на автомобила отнема, в зависимост от размера на самата кола, 6-12 часа. Леко полиране на каросерията на автомобила се използва при полагане на керамика за автомобили с малък пробег, или за автомобили с всякакъв пробег при нанасяне на восък по време на предпродажбена подготовка. За лекото полиране на МПС: полиране Време за кола: 6-12 часа. Брой проходи: два. Използвани пасти: дребнозърнести, микрозърнести. Отстранява се лакът: 2 микрона. Керамика от ново поколение 9H+ 3.0 с 20% отстъпка Удължете младостта на вашия автомобил. Източник: polirane.net

Коментарите са изключени.