Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
13/07/2024

Характеристики на прахосмукачката Хенри

прахосмукачката Хенри

Характеристики на прахосмукачката Хенри.

Разопаковане и сглобяване на прахосмукачката Хенри

Хенри идва в доста компактна кутия. Съдържанието включва устойчивия на смачкване гъвкав маркуч, трите удължителни тръби от неръждаема стомана и подовата глава, плюс различните приставки. Всичко, което се изискваше от вас, е да свържете маркуча към носа на Henry, да прикрепя другия край към трите свързани удължителни тръби и след това да прикрепя подовата глава към другия край на тръбите. Малко е изненадаща липсата на бутони за заключване между тръбите и маркуча, което би улеснило свързването и изключването на всичко.

Като цяло е впечатляващо колко лесно е сглобяването и колко бързо всеки ще успее сам да свържа битовете заедно. Вътрешната торба за прах идва свързана, така че сте готови да започнете да използвате прахосмукачката за нула време. За да илюстрираме колко лесно беше сглобяването на прахосмукачката Henry, дори не погледнах ръководството с инструкции! Всичко беше много очевидно и удобно за потребителя. В кутията имаше дори резервна торба за прах.

Последното нещо, което трябва да направите, е да свържете към стената и да натиснете зеления ключ, който се намира в задната част на машината.

Дължина на кабела на прахосмукачката Хенри

Прахосмукачката Хенри се доставя с напълно прибиращ се 10-метров кабел, който е достатъчен обхват, за да ни позволи да прахосмучеме цял етаж в нашата викторианска терасовидна къща с 3 спални, без да се налага да се преместваме към нов щепсел. Това е наистина хубаво, практично предимство, тъй като по-къс кабел би означавал, че ще трябва да продължите да местите щепсела и да влачите кабела наоколо. За да навиете обратно кабела, има ръчна дръжка в горната част, което е напълно безпроблемна за работа.

Капацитет за количеството прах

Henry е прахосмукачка от старата школа, която използва торба, за да съхранява целия ужасен прах и отломки от подовете ви, вместо отделение без торба, което трябва да изпразните. Чантата има шест литра капацитет, което наистина е много голямо. Този вид капацитет означава, че няма да се налага да сменяте чантата поне месец при редовна употреба. След като торбата се напълни, всичко, което трябва да направите, е да плъзнете две щипки, които се намират отстрани на машината, за да ги повдигнете от горната част, след което повдигнете филтъра, за да получите достъп до торбата.

Hepaflow

Торбичките за прах в прахосмукачката Henry бяха направени от по-тънък хартиен материал, но сега са направени от материал, наречен Hepa-Flow, който е предназначен да доведе до по-малко изтичане на прах и мръсотия и по-добър въздушен поток през прахосмукачката (което означава подобрена всмукателна мощност). Торбичката е дебела и здрава.

Коментарите са изключени.