Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
27/05/2024

8 продукта от козметика за лице, които всяка жена трябва да използва

Козметика за лице, които всяка жена трябва да използва

Да, има натрапчивото вглеждане в нови петна и микроскопични линии, които никога преди не сте виждали, но дали всичко е в ума ви, или кожата ви всъщност започва да се променя точно когато навлезете в третото десетилетие? Ето някои продукти от козметика за лице за вашите 20 години, които всяка жена трябва да използва, преди да навърши 30.

 

Нежен почистващ продукт

Ние наистина искаме да ексфолираме, но понякога можем да станем прекалено ексфолирани. От почистващи препарати до звукови устройства до ексфолианти, ако използвате един ексфолиант върху друг, кожата може да стане раздразнена и сурова. Винаги е хубаво да имате под ръка нежен почистващ препарат. Особено сутрин, когато наистина имате само натурални масла и продукта от предната вечер за почистване. Винаги имайте нежен почистващ продукт като част от козметиката Ви за лице.

 

Друга козметика за лице е Серумът с витамин С

Препоръчва се серум с витамин С, пълен с антиоксиданти за допълнителен слой защита от слънце. Всеки трябва да знае, че слънцезащитният крем не е пълен блок. UV лъчите все още проникват. Така че е хубаво да носите нещо под SPF, за да неутрализирате свободните радикали, които се освобождават, а също и да подпомогнете производството на колаген. Някои слънцезащитни продукти съдържат антиоксиданти, но не е доказано, че количеството, което включват, е достатъчно за защита, така че е по-добре да ги използвате отделно като част от козметиката Ви за лице.

 

Ежедневен слънцезащитен крем

Слънцезащитният крем не подлежи на обсъждане- той е задължителна част от козметиката Ви за лице. Има толкова много формулировки, от които да избирате, но трябва да изберете широкоспектърен слънцезащитен крем с SPF 30 или по-висок. Съставки като цинков оксид и титанов диоксид, които създават хубав равномерен завършек и могат да причинят по-малко пробиви при 20-годишните. Ако сте навън и сте активни, трябва да нанасяте отново SPF на всеки един до два часа; ако не прекарвате много време на открито, тогава е добре да нанесете само веднъж сутрин.

 

Крем за очи

Кожата около очите ни е най-тънката кожа на тялото ни и едно от първите петна, които показват възрастта Ви. Ранното започване на околоочен крем развива добър навик и дори да не третирате видима бръчка, той хидратира кожата, за да я изпълни, така че бръчките да се показват по-малко, когато сте по-възрастни. Това е още един от задължителните продукти, които трябва да са част от ежедневната Ви козметиката за лице.

Ексфолиращо лечение

След като достигнете края на 20-те си години, някои хора може да започнат да виждат ранните признаци на увреждане от слънце или пушене и да искат да бъдат по-агресивни в лечението им. Има много невероятни киселини, които да използвате у дома веднъж седмично или на всеки две седмици за ексфолиране на кожата. Трябва много да внимавате да овлажнявате и да използвате нежен почистващ препарат, за да избегнете по-нататъшно оголване на кожата.

 

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина нежно хидратира, а формулите, пълни с хлорхексидин, предотвратяват появата на пъпки, които все още може да са налице до 30-те ви години. Съдържа се в почти всяка козметика за лице за жени и мъже над 30 години.

 

Можете да видите най-качествената козметика за лице на velv8.com

 

Коментарите са изключени.